Clash of Clans'ta gelişim yöntemleri

Clashta gelişimi nasıl yapması hakkında bilgi isteyenler bence bu yazımı okumalı
Biz uzun süreli bu oyunu oynayanlar olarak (ki benim 3 köyüm var bu klanda) iki yöntem denedik.Tabi oyuna para yatırırım veya hiç uğraşmam hazır köy alırım demiyorsanız.Düzensiz ve düzenli olarak ikiye ayırdık.
Düzensiz gelişim dediğimiz madenler el verdikçe,imkan oluştukça köy merkezini yükseltmek.Yani oyuncular önce köyü son seviyeye çekiyor ve arkasından laboratuarla birlikte savunma silahlarını geliştirmeye başlıyor.En sona da duvarlar kalıyor.(nasıl bir illet şeyse o duvarlar da,yükselt yükselt bi bitmedi)Nispeten hızlı bir gelişme.Leveliniz çabuk artıyor.Sonrada levelde bir duraksama yaşıyorsunuz.
İkinci olarak düzenli gelişme.Eğer sürekli savaşarak ganimet toplayanlardansanız,bu gelişme yöntemini öneririm.Bu yöntemde köy merkeziniz ve diğer (ufak bombalar dahil) tüm yükseltme elemanlarınız doğrultulu olarak yükseltiliyor.Önce savunma unsurlarını ve orduyu sonluyorsunuz ve yükseltilcek bir unsur kalmayınca dek o köy merkezi seviyesinde bekliyorsunuz.Bir örnekle açıklayayım.Mesela köy merkeziniz 7 olsun.Burdaki diğer yükseltmeleriniz;laboratuar 3, ordu kampı 6, duvarlar 7, ordu 4, vs ne kadar yükseltme elemanı varsa hepsini 8. Seviye köy merkezi istiyor! Diyene kadar yükseltiyorsunuz ve artık sadece yükseltilecek köy merkezi kalınca onu da 8 e basıp öyle geçiyorsunuz.Aynı şekilde 8 köy merkezindede 9 da da ve diğer köy merkezlerinde.
Şimdiden iyi oyunlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Huzur

Hepimiz aynı zaman diliminde farklı anlara kanat çırpıyoruz. Oysa ki akrep her yerde aynı yelkovanı kovalıyor... Kimi gece yarısına çeyrek k...